Chceš se stát mým SB??? Přihlaš se → TADY



Chceš se stát celebritou??? Tak klikni → TADY

.(c)žabičkaa-(c)žabičkaa-(c)žabičkaa-(c)žabičkaa


Víte, že hranolky mohou být složkou zdravé a vyvážené stravy?

22. května 2008 v 15:21 | Teujfel
Hranolky McCain, to není nic jiného než brambory z odborně kontrolované sklizně a rostlinný olej s obsahem nenasycených mastných kyselin omega-6 a omega-9, které jsou pro zdraví nezbytné. Díky tomu jsou hranolky zdrojem cenných výživných látek, a mohou tedy být složkou zdravé a vyvážené stravy.

CO OBSAHUJÍ HRANOLKY McCAIN?
Hranolky McCain jsou vyrobené výlučně z celých čerstvých brambor a rostlinného oleje. Protože se připravují v pečicí troubě, uchovávají si většinu výživné hodnoty brambor. Brambory jsou kromě jiného zdrojem polysacharidů, které dodávají energii a zajišťují dlouhodobý pocit sytosti. Jsou rovněž bohaté na vlákninu, která čistí trávicí ústrojí od toxinů. Draslík a hořčík obsažené v bramborách posilují srdce a nervový systém; železo je nutné k produkci krve; mangan a měď se podílejí na řadě fyziologických procesů. Brambory dodávají organismu vitamin C, který zvyšuje odolnost. Obsah vitaminů B1, B2, B3 a B6 má pozitivní vliv na pěknou pleť, vlasy a nehty. Olej připravený odborníky z McCain, v němž se hranolky v průběhu výrobního procesu smaží, obsahuje nenasycené mastné kyseliny ve vhodném poměru.
KOLIK ZDRAVÉHO TUKU DODÁVAJÍ
HRANOLKY McCAIN?
Člověk potřebuje cca 60 g tuku denně, z toho cca 40 g nenasycených mastných kyselin. 150 g hranolků McCain z pečicí trouby obsahuje cca 9 g zdravého tuku, to znamená 15 % doporučené denní dávky.
PROČ JE OLEJ McCAIN TAK ZDRAVÝ?
McCain jako první výrobce hranolků připravil olej s vlastním specifickým složením, který vychází z doporučení dietologů a firemních výzkumů. Olej McCain obsahuje mastné kyseliny ve vhodném poměru v souladu s aktuálními znalostmi o zdravé výživě:
1/3 nasycených mastných kyselin, které jsou zdrojem energie;
1/3 jednoduchých nenasycených mastných kyselin s obsahem omega-9, která snižuje hladinu "špatného" cholesterolu LDL a zvyšuje hladinu "dobrého" cholesterolu HDL;
1/3 více nenasycených mastných kyselin, z nichž je nejdůležitější omega-6 a omega-3, které upravují krevní oběh, snižují hladinu cholesterolu LDL a regulují srážlivost krve.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama